fredagen den 11 mars

Hej!
Idag hände något som INTE fick hända!! mina batterier på kameran dog efter 3 bilder. så idag ska jag berätta lite mer om vad vi har gjort hittills.
Idag fick andra akten på törnrosa, så nu är HELA manuset klart och vi har påbörjat våran resa mot en (förhoppningsvis) succe av musikalen Törnrosa.
Manuset är skrivet av Bosse Wastesson som är en oerhört duktig författare som kompositör. Han har förutom Törnrosa skrivit Gerda som haft stor succe i norrköping, och även Bröderna lejonhjärta.
Törnrosa sattes upp för ca 30 år sedan i norrköping med bl.a Ingen mindre än Nettan Lekström m.fl
Nettan Lekström är oerhört mycket uppskattad lärare på Film och musikgymnasiet och tillsammans med Lasse Petersson som också är en mycket uppskattad lärare på fmg sätter nu upp med oss (2:or) Törnrosa.
Årets uppsättning av törnrosa kommer ha premiär på Arbis i norrköping den 27 Maj. Vi kommer även ha föreställningar den 28-29-30 maj.
Men för att komma tillbaka till nutid lite..
Det vi gjort hittills på våra lektionstider vi har på fredagar mellan 13.15-16.00 är att vi smått gått igenom varje scen, fått ett hum över handlingen och vi har nu idag gått igenom akt 2.
Men imorgon är det inte vilken dag som helst för oss som läser scenisktmusikprojekt, vi ska nämligen ha vårat första "rep" utanför skoltid, där vi ska ha karaktärsanalys tillsammans med dom 3:or som läser scenisktledarskap på våran skola.
dagens bilder:
tack för denna gången, lär ju dyka upp lite mer bilder imorgon :)
/ anna Hagsell

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0