fredagen den 25 mars

Hej!
Idag har vi gått igenom andra aktens låtar.
tyvärr gjorde vi inget mer.. men vi hade o göra ändå :)
ännu en gång, bra jobbat klassen :) <3
tack för idag allihopa :)
syns igen samma tid och samma sal nästa vecka ;)
/ Anna Hagsell

fredagen den 18 mars

Idag har vi övat på alla låtar i 1:a akten. gick super duper bra och låter otroligt bra!
och nu har folk verkligen börja komma in i sina roller och folk börjar komma ur "garderoben" så säga ;)
dagens bilder:
tack för idag allihopa :)
vi syns nästa fredag!
/ anna Hagsell

Lördagen den 12 mars

Idag har vi haft karaktärsanalys på skolan tillsammans med treorna som läser scensikledarskap.
Första hade vi en uppvärmning tillsammans allihopa!, sen delades vi in i grupper där vi tillsammans kom fram till rollens bakgrund och vi gjorde sedan improvisationsövningar i våra karaktärer. Var en mycket trevlig lördag förmiddag och jag tror jag pratar för alla när jag säger att denna musikal kommer bli Över förväntan otroligt bra!
bilder:
break a leg! / Anna Hagsell

fredagen den 11 mars

Hej!
Idag hände något som INTE fick hända!! mina batterier på kameran dog efter 3 bilder. så idag ska jag berätta lite mer om vad vi har gjort hittills.
Idag fick andra akten på törnrosa, så nu är HELA manuset klart och vi har påbörjat våran resa mot en (förhoppningsvis) succe av musikalen Törnrosa.
Manuset är skrivet av Bosse Wastesson som är en oerhört duktig författare som kompositör. Han har förutom Törnrosa skrivit Gerda som haft stor succe i norrköping, och även Bröderna lejonhjärta.
Törnrosa sattes upp för ca 30 år sedan i norrköping med bl.a Ingen mindre än Nettan Lekström m.fl
Nettan Lekström är oerhört mycket uppskattad lärare på Film och musikgymnasiet och tillsammans med Lasse Petersson som också är en mycket uppskattad lärare på fmg sätter nu upp med oss (2:or) Törnrosa.
Årets uppsättning av törnrosa kommer ha premiär på Arbis i norrköping den 27 Maj. Vi kommer även ha föreställningar den 28-29-30 maj.
Men för att komma tillbaka till nutid lite..
Det vi gjort hittills på våra lektionstider vi har på fredagar mellan 13.15-16.00 är att vi smått gått igenom varje scen, fått ett hum över handlingen och vi har nu idag gått igenom akt 2.
Men imorgon är det inte vilken dag som helst för oss som läser scenisktmusikprojekt, vi ska nämligen ha vårat första "rep" utanför skoltid, där vi ska ha karaktärsanalys tillsammans med dom 3:or som läser scenisktledarskap på våran skola.
dagens bilder:
tack för denna gången, lär ju dyka upp lite mer bilder imorgon :)
/ anna Hagsell

fredagen den 4 mars!

Hej allihopa !
Idag har vi tillsammans med sceniskledarskaps treorna gått egenom första akten. Vi har både skrattat ihjäl oss, blivit irriterade och trötta på varann, med det ingår förmodar jag :)
första akten tog oss hela 2-3 tim. men som sagt första gånger för oss. Är forfarande lika kul och se hur bra och ROLIG årets musikal kommer bli.
Jag säger bara...... KOD XMFRRT. :)
DAGEN BILDER..
Bra jobbat idag allihopa!
/ Anna Hagsell

RSS 2.0